Köp kläder och överdrag av hög kvalitet

När du köper kläder och överdrag till möbler spelar det en stor roll med kvalitén på tyget. Dock är det lätt att förbise kvalitén på grund av okunskap och på priset. Faktum är att kvalitet ligger till grund för alla viktiga faktorer när du handlar kläder och överdrag till möbler. Först och främst innebär kvalitet att tyget ser bättre ut och ger en trevligare upplevelse. Tyget har ett starkare, tjockare och mer glänsande material. Detta gör i sin tur att du känner dig mer självsäker när du använder och visar upp tyget.

Köp tyg av kvalitet och bli mer hållbar

En invändning mot att köpa tyg av högre kvalitet kan vara att det kostar mer. Även om högre kvalitet innebär en högre kostnad lönar det sig eftersom tyget är bättre tillverkat och kommer att tåla mer slitage. En bristande kvalitet gör däremot att tyget håller sämre och lättare skadas vid slitage. På så sätt kan du faktiskt på sikt tjäna pengar på att fokusera på kvalitet framför kvantitet. Av dessa anledningar är kvalitet en mycket viktig faktor att överväga vid köp av kläder, överdrag till möbler och andra tyger. Kvalitet är en viktig fråga för Bemz där du shoppar tryggt och som erbjuder tre års kvalitetsgaranti på sina anpassade överdrag till IKEA-möbler. Deras anpassade överdrag finns i mängder av formstarka tyger så att dina IKEA-möbler blir som nya. Att slänga en möbel där tyget är trasigt men där möbeln i övrigt är fullt fungerande är onödigt och inte särskilt hållbart.

Du hittar överdrag till möbler inom alla kategorier:

  • Sofföverdrag
  • Fåtöljöverdrag
  • Armstödsskydd
  • Stolsöverdrag
  • Fotpallsöverdrag
  • Sängstommeöverdrag
  • Sänggavelöverdrag

Genom att skaffa överdrag förlänger du livslängden på dina IKEA-möbler som har ett trasigt tyg. Du bidrar därmed till en mer hållbar värld och drar ditt strå till stacken för att minimera din klimatpåverkan. Samtidigt kommer du att förvandla din möbel och få dina gäster att tro att den är ny! Se till att anmäla dig till Bemz nyhetsbrev för att få 10 procent rabatt och för att ta del av nyheter och kampanjer.