Stilkänsla och inredning

Det är inte endast mode och trender som styr våra val av kläder. För de allra flesta är det en persolig känsla som avgör. Kläder är ett viktigt uttryck av vår identitet, yrke, personlighet samt hur vi ser oss själva och hur vi vill att andra ska se oss. Relationen mellan vårt känsloliv och hur vi klär oss är med andra ord mycket stark.

Stilkänsla

Stilkänsla är något som beskriver personer som har mycket god smak och som många gånger kan se oerhört sofistikerade ut med enkla medel. Vanligtvis har människor med utvecklad stilkänsla en fingertoppskänsla där de utan ansträngning kan skapa ett exklusivt intryck. Det innebär inte att kläder och accessoarer behöver vara dyrbara märkesvaror utan det har att göra med medvetna stilval och utvalda detaljer som lyfter deras look.

Vacker inredning

Stilkänsla är något som de allra flesta har när det gäller inredning. För att kunna skapa trivsel och hemkänsla är inredningen viktig. Ofta lägger vi ner mycket tid på möbler, konst och textilier men glömmer att dörrar kan ge din bostad ett stort lyft. Du kan hitta ett brett sortiment av stilrena och snygga innerdörrar hos GK Door AB. Det här är svensktillverkade innerdörrar av högsta kvalitet som passar för alla hus och hem. Du kan välja mellan massiva innedörrar av furu och ek eller vackert designade dörrar med glaspartier, stiliga pardörrar (med eller utan glas), skjutdörrar samt lätta innerdörrar. Samtliga dörrar tillverkas i Sverige av skickliga hantverkare vilket garanterar absolut högsta kvalitet.

Var noga med detaljerna

Detaljerna till din klädstil kan vara avgörande. Det kan handla om ett vackert smycke eller ett par snygga välsittande solglasögon som passar ditt ansikte. Stilkänsla behöver inte vara dyrbar och exklusiv utan det handlar om att skapa ett utseende som ger intryck av att vara exklusiv. Det finns dock accessoarer där du bör satsa på kvalitet såsom skor och handväskor.

Stilkänsla