Pimpa din outfit eller heminredning med detaljer

För många går klädstilen och stilen i heminredningen hand i hand. Någon som gillar att klä sig i stilrena och diskreta kläder gillar sällan att ha mycket färgglada saker i hemmet, även om undantag såklart finns. Något som däremot kan ge ett riktigt lyft, både till en outfit och din heminredning oavsett vad du gillar, är små detaljer som sticker ut.

Till din egen outfit kan det röra sig om accessoarer och i hemmet kan det handla om exempelvis snygga posters att ha på väggen. Posters är ett bra alternativ till tavlor, och är lättare att byta ut och variera allt eftersom att din stil uppdateras.

Förnya med en färgklick

En härlig trend vi spås få se mycket av under 2023 är faktiskt färg. Och det finns en stor chans att den här trenden även kommer att ta sig in i våra hem eftersom heminredning och kläder ofta hänger ihop.

Det här behöver inte betyda att hela du eller hela ditt hem behöver vara en stor färgpalett. Du kan mycket väl smyga in den här trenden både i din outfit och ditt hem. Sätt upp en riktigt färgglad poster på väggen, eller varför inte pimpa din look med ett par färgglada härliga örhängen?

Både dina kläder och ditt hem är ett sätt att uttrycka din personlighet. Så tänk på att alltid hitta en stil som känns rätt för dig, och inte enbart gå efter vad som är trendigt och i ropet just nu.

Stilkänsla