Skapa en snygg klädkammare

Tänk att ha en egen walk in closet – en snygg klädkammare som gör att kläderna håller längre och som gör det lättare att hålla ordning i garderoben. Det är både praktiskt och trevligt att ha klädkammare.

Köp snygg väggfärg

Med rätt väggfärg och några hyllor kan du enkelt skapa en egen klädkammare utan att det kostar för mycket. Det bästa är att måla en klädkammare. Det ger ett mer rofyllt intryck än att ha en mönstrad tapet. En annan fördel är att det är mycket enklare att köpa väggfärg och måla, än att behöva tapetsera ett minde utrymme. Satsa på vitt eller beige. Väggfärgen bör inte ta över eller vara mörk, utan snarare framhäva kläderna och accessoarerna så att du lättare ser dem. På Familjetapeter hittar du ett sort utbud av väggfärg och du får även tips på hur du kan tänka med färgsättningen.

Egen klädkammare

Det som är så bra med just en klädkammare är att den inte behöver ha några fönster och att du kan använda ett riktigt litet utrymme. Visst är det härligt med en stor walk in closet med både spegel och fåtölj, men även ett mindre utrymme kommer att underlätta i vardagen. Förutom en ljus färg på väggarna behöver du en stång att hänga galgar på. Du behöver också hyllor och lådor. Tänk igenom vilka slags kläder du har, som vinterkläder, ytterkläder, festkläder och sportkläder. Se till att alla slags kläder har en egen plats. Det är smart att rensa bland kläderna samtidigt som du lägger in dem i din nya walk in closet.

Kläder