Man: Så kan en hårtransplantation hjälpa dig

Som man vill du känna dig snygg på ett maskulint sätt som speglar din personlighet. Ett problem som många män har är håravfall. Hårlinjen som håller på att förflytta sig bakåt. Tunna ögonbryn eller ett skägg som inte vill växa. Då kan en hårtransplantation hjälpa dig.

Hårtransplantation

Idag finns det teknik som på ett enkelt och tämligen billigt sätt kan hjälpa dig att få det hår eller skägg som du önskar. När du gör en hårtransplantation kan du känna dig säker, då det är en naturlig metod: det är dina egna hår som kommer att växa på de ställen där du har tunnare hår. Om du håller på att tappa hårlinjen, så kommer det tas hår från bröst eller nacke, som sedan transplanteras till hårlinjen. Eller till ögonbrynen eller skägget. Låt Nordic Hair, som är bäst i Sverige på hårtransplantation, ge dig det hår eller skägg som du önskar.

Fördelar med snyggt hår

Vad finns det då för fördelar med att göra en hårtransplantation? Först och främst är det en känsla. Du är van vid att ha ett särskilt hår och det känns jobbigt att du får mindre hår på huvudet. Eller så har du alltid drömt om att ha ett riktigt skägg eller skäggstubb. Men skägget har aldrig velat växa ut på ett snyggt och jämt sätt. Sådant påverkar både hur vi ser ut och ibland också självkänslan. Det är onödigt att bara önska sig en frisyr eller ett utseende, istället för att faktiskt göra något åt det. Vårt hår och skägg har inverkan på hur vi uppfattas av män, kvinnor och oss själva. Både män och kvinnor vill känna sig attraktiva, lagom maskulina respektive feminina. Hår och skägg, eller snyggt bortrakat skägg, är bland det första som folk ser. Håret ramar in ditt ansikte och hjälper dig att lyfta fram din personlighet.