Förbättra din outfit med olika knep

Att styla är det bästa tricket för att få liv i olika plagg. Du kanske har köpt kläder som såg bra ut i butiken eller på bild men när du själv tar på dig plagget ser det inte alls lika bra ut. Men det finns några tips och trix för att fixa det. När du ska köpa nya plagg är det bra att fundera på hur det nya plagget kan användas tillsammans resten av plaggen i din garderob. Är det dags att planera och köpa kläder till våren och sommaren måste du kolla in NA-KD sortiment. Här finns allt du kan tänkas behöva till din garderob på samma plats. Du kan också få olika tips på outfits och vad som passar till olika plagg om du vill ha inspiration. För att få till en perfekt outfit krävs lite eftertanke.

Bär en trend åt gången

Ofta är det många olika trender som är aktuella samtidigt. Du kanske vill ha flera trender i samma outfit men att mixa olika trender kan ibland skapa en ostrukturerad outfit. Allt beror såklart på vilka trender som råder för tillfället men att ha som riktmärke att inte blanda för många trender är bra.

Skor och byxor

När du ska välja skor ska du tänka på att välja skor utifrån vilka byxor du ska bära. Exempelvis passar kostymbyxorna bäst till ett par skor med klack. Men välj inte bara skor som är snygga och matchar dina kläder utan tänk på att de också ska vara bekväma. Ett annat tips är att tänka på vilka strumpor du väljer till dina skor.

Oversize-plagg och korta toppar

För att inte se ut som ett tält ska du tänka på att inte ha för många oversize-plagg samtidigt. Bryt av oversize-plagget med ett tight plagg eller ett bälte i midjan om det är en klänning. Även om 2000-talets mode med kortkorta toppar kombinerat med byxor med låg midja är påväg att bli trendigt igen är midjehöga byxor tillsammans med en kort tröja ett lika säkert kort.

Kombinera färg och mönster

Gillar du mycket färg och olika mönster finns det några knep. Vill du ha olika mönster ska du fokusera på att färgerna i det olika plaggen ska matcha. Du kan också välja ett plagg som har mönster och resten av kläderna är neutrala, då får mönstret stå i fokus. Du kan också göra tvärt om och välja färger som skär sig. Det blir en bra effekt som drar till sig blickar. Ett helt annat knep är att välja en enda färg och använda plagg med olika strukturer och material. Låt fantasin flöda när det kommer till mönster och färger och ta det som du är bekväm i.