Världens dyraste klädmärke

Har du någonsin undrat vad som är världens dyraste klädmärke? Var handlar världens mest framstående och berömda miljonärer, politiker, företagare och konstnärer sina kläder?

Det finns många varumärken som vi alla känner till, såsom Michael Kors, Gucci, Balenciaga, Prada med flera, och vi vet att deras utbud är väldigt dyrt då bara en skjorta kan kosta mer än 2000 dollar. I själva verket känner de allra rikaste till att det finns klädmärken av ännu högre exklusivitet och kvalitet. De andra klädmärken är ingenting jämfört med det dyraste klädmärket i världen. Klädbutiken har en sådan exklusivitet att dess grundare beslutade sig för att skapa ett rekryteringsföretag riktat mot exklusivt rika kunder. I princip är det bara miljonärer som handlar i denna klädbutik eftersom det billigaste plagget där är ett par strumpor för 800 dollar. En klocka av samma märke kostar cirka 200 000 dollar.

Butikens namn är House of Bijan och dess namn kommer från den israeliske designern med samma namn. Denna designer kom på en fantastisk affärsidé med att designa kläder anpassade för de mest inflytelserika individerna i världen. Han insåg att utbudet uppenbarligen måste vara mycket dyrt, och bestämde sig för att sätta världens högsta priser på sina varor.

Affärerna har gått bra, ända sedan butiken öppnade sina dörrar 1976 började den regelbundet ha kunder av högsta klass. Emellertid kan bara män köpa kläder i butiken då den endast säljer herrkläder.